آمل/ مهدی غلامی
شهرداری امامزاده عبدالله به عنوان یکی از شهرداری های پیشرو دراجرای طرح های عمرانی در سطح شهرستان آمل، دردهه مبارکه فجر وچهل وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز شاهد افتتاح طرح های مهم زیرساختی وزیربنایی دراین شهر بود.
شهرداری امامزاده عبدالله که در مدت زمان حضور مهندس مهدی حسن نژاد درسکان هدایت شهرداری و حضور اعضای شورای شهر( “مهدی اسکویی” رییس شورا، ” نصرالله فضلی ” نائب رییس ، ” محمدرضا خاکپور” خزانه دار، عباسقلی اسکوئی” و “محمدرضا داداش پور ” عضو شورا ) همراه وکاملا پشتیبان برنامه های شهرداری توانسته درحوزه های مختلف شهری و خدمت به مردم این شهر توفیقات قابل قبول وکارنامه درخشانی داشته باشد.
به مناسبت دهه مبارکه فجر، تعداد ۵ طرح عمرانی وخدماتی شهرداری امامزاده عبدالله شامل “جاده سلامت، آسفالت محلات هدف بازآفرینی، آسفالت معابر و المان های شهری با حضور، سیدعباس حسینی فرماندارویژه شهرستان آمل، حجت الاسلام حسین زاده برسمنانی، امام جمعه بخش، ضربی بخشدار، رییس و اعضای شورای اسلامی شهرامامزاده عبدالله و جمعی ازکارکنان شهرداری وشهروندان به صورت متمرکز درمحل شهرداری افتتاح شد.
انقلاب شهرداری امامزاده عبدالله در زیرسازی وآسفالت کوچه ها ومعابرشهری
شهردارامامزاده عبدالله دراین مراسم با تبریک دهه مبارکه فجرانقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای انقلاب و دستاوردهایی انقلاب اسلامی برای کشورمان داشت، گفت: در طول سالهای پس از انقلاب فعالیت های مختلفی در حوزه عمرانی، زیرساختی، مسائل فرهنگی و علمی انجام شده و دستاوردهای بزرگی بدست آمده که این اقدامات می بایست استمرار داشته باشد. مهندس مهدی حسن نژاد افزود: به مناسبت دهه مبارکه فجر مسیر جاده سلامت روبروی شهرداری امامزاده عبدالله به طول ۳۰۰ متر و مساحت ۷۰۰ مترمربع و اعتبار بیش از ۸۰۰ میلیون تومان، سر در المان شهری در ورودی شهر، آسفالت محلات هدف بازآفرینی و حدود ۵۰ هزار متر مربع زیرسازی و روکش آسفالت محلات سطح شهردرمجموع با اعتبار ۷ میلیارد تومان تا پیش ازدهه فجرامسال آماده وبه همین مناسبت افتتاح شد.
وی درخصوص اقدام های مهم شهرداری امامزاده عبدالله برای توجه به درخواست های مهم شهروندان برای زیرسازی وآسفالت کوچه های خاکی سطح شهرگفت: در طی ۱۵ ماه گذشته تاکنون، حدود ۱۲۸ هزار مترمربع زیرسازی وبیش از ۷۰ هزار مترمربع آسفالت درسطح شهرامامزاده عبدالله انجام شده که تاکنون این حجم از کار دراین شهر سابقه نداشته است.
شهرداری امامزاده عبدالله(ع) پیشتاز اجرای طرح های عمرانی درشهرستان آمل
شهردارامامزاده عبدالله، همچنین با اشاره همراهی خوب شهروندان این شهر، پشتیبانی اعضای شورای شهر وهمکاری خوب پرسنل شهرداری باعث شده تا خدمات خوبی به مردم این شهر انجام شود، گفت: شهرداری امامزاده عبدالله(ع) درسال گذشته ونیز امسال در اجرای طرح های عمرانی، پیشتاز درسطح شهرداری های شهرستان آمل بوده و این انتظار از فرماندار و رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان آمل است که دراختصاص اعتبارهای حوزه شهری، جایگاه شهرداری امامزاده عبدالله مشخص ودرحد کارکرد این شهرداری قیاس شود.
مهندس حسن نژاد افزود: این حق شهروندان وشهرداری امامزاده عبدالله است که سهم بری بیشتری از اعتبارات شهرستان با توجه به خدمات ویژه ای که ارائه می کنند، داشته باشند.
وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش و حمایت اعضای شورای شهرامامزاده عبدالله در پیشبرد همه برنامه های شهرداری گفت: اعتقادم براین است اگر اتفاق خوبی در شهر امامزاده عبدالله افتاده یقینا از همدلی و اتحاد در داخل بدنه شورای شهر و پرسنل خدوم شهرداری بوده و چنانچه همه آنها پای کار هستند و خیلی از جاها از من شهردار جلوتر هستند و تا به امروز پس از ارایه طرح بلافاصله در نخستین جلسه مطرح و با آن موافقت نیز می شود.
قول فرماندارآمل، برای تکمیل تعریض ورودی شهرامامزاده عبدالله
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل هم دراین مراسم با قدردانی از تلاش های خوب شهرداری وشورای شهر امامزاده عبدالله برای افتتاح طرح های دهه مبارکه فجر گفت: شهرداری امامزاده عبدالله از پویایی بسیار خوبی برخوردار است و این هم از پیگیری مسولان نسبت به مطالبات مردمی و همراهی شهروندان فهیم می باشد و انشاالله به یمن برکت ایام الله دهه فجر شاهد اتفاقات خوبی در سطح شهرستان باشیم.
سید عباس حسینی، در خصوص راه دسترسی به شهر امامزاده عبدالله گفت: قولی که به مردم این شهر وبخش داده بودیم، راه ورودی به امامزاده عبدالله یک مطالبه به حق عموم مردم این شهراست، هرچند این راه به شکل پروژه ای آن نه تعریف واعتبار خاصی برای آن پیش بینی نشده، اما با تصمیم گرفته شده، انشاالله با مشارکت مدیران واحدهای تولیدی شهرک صنعتی تا پایان امسال عملیاتی شود. وی ابرازامیدواری کرد، این فضای همدلی در بخش امامزاده عبدالله که با هدایت امام جمعه شکل گرفته قطع به یقین منجر به اقدام های بهتری شود.
سهم اعتباری شهر امامزاده عبدالله باید بیشتر داده شود
حجت الاسلام حسین زاده برسمنانی امام جمعه بخش امامزاده عبدالله(ع) نیز در این مراسم با تقدیر از تلاش های اعضای شورای اسلامی شهر وشهرداری امامزاده عبدالله گفت: شهرداری هایی درحد شهرداری امامزاده عبدالله با میزان درآمدی پایین وعملکرد اجرایی مناسب، انصافا مقاومت و برای خدمت به مردم پای کار هستند، جای قدردانی دارد وانتظار است که فرماندارشهرستان با توجه به جایگاه این بخش وشهر، درسهم بری از دو درصد ارزش افزوده به این شهر ، متناسبت و ویژه تر دیده شود.
وی افزود: اینکه به واسطه استقرار شهرک صنعتی امامزاده عبداله دراین شهر وبخش ، خدمات اولیه ازاین شهر وبخش داده شود واعتبارهای ارزش افزوده ازاین شهر خارج ویک صدم درصد آن هم به این شهر اختصاص داده نشود، این نهایت بی عدالتی وکم لطفی است که انتظار می رود هم فرماندارشهرستان ومسئولان استانی به صورت ویژه نسبت به توزیع عادلانه ارزش افزوده به این شهرتجدید نظر کنند.


























