سال گذشته و در مراسم استانی روز خبرنگار، موسسه فرهنگی رسانه‌ای کلبه ایرانیان به مدیرعاملی «مهدی روحی» که سه رسانه مکتوب «خبرشمال»، «جمله» و «آوای استقلال» را منتشر می‌کند، خبرنگارانش در دو بخش رتبه برتر شدند و همچنین رسانه خبرشمال نیز به‌ عنوان رسانه برتر مورد تجلیل قرار می‌گرفتند، اما استاندار بدون این‌که از نظر قانونی و اخلاقی مجاز باشد در این برنامه دخالت کند با بی‌شرمی و وقاحت نام دو خبرنگار برتر و همچنین رسانه برتر را به دلیل اینکه از مجموعه «مهدی روحی» بودند، از برنامه تجلیل حذف کرد.

مدتی بعد هم در جشنواره رسانه‌ای خزر که مرتبط با کشورهای حاشیه دریای مازندران بود، تنها به این دلیل که یکی از برگزیدگان جشنواره از مجموعه مهدی روحی بود، برگزاری جشنواره را لغو کرد تا از تریبون‌های تخصصی نامی از روزنامه خبرشمال برده نشود و جایزه‌ای به خبرنگاران این مجموعه اختصاص پیدا نکند.

یونسی همچنین در مراسم روز خبرنگار امسال نیز تنها با این نیتِ شوم که نامی از مجموعه رسانه‌ای مهدی روحی به‌عنوان رسانه برتر برده نشود، مراسم را لغو کرد.

دکترِ دیکتاتور مآب همچنین به همه مدیران‌کل استانی، فرمانداران و شرکت‌های خصولتی که عموماً در این ایام برای خداقوت به دفاتر رسانه‌ها سرکشی می‌کنند هشدار داد که به دفتر «خبرشمال» نروند و حتی در مواردی از آنان خواست خبرنگاران رسانه‌های تحت مدیریت مهدی روحی را به نشست‌های خبری نیز دعوت نکنند.

مهدی یونسی رستمی همچنین طی ده ماه گذشته در سامانه آگهی‌ دو روزنامه «جمله» و «خبرشمال» مداخله و آگهی انان را با دستور شفاهی به اداره کل ارشاد استان قطع کرد به این امید که این مجموعه از نظر اقتصادی و مالی از پای درآید و به ورشکستگی برسد که البته این اتفاق هم رقم نخورد ضمن این‌که مدیریت مجموعه از ظرفیت‌های حقوقی خود برای احقاق حق خود در این مداخله غیرقانونی قطعا استفاده خواهد کرد.

امروز بیش از یک هفته از ۱۷ مرداد سالروز شهادت «محمود صارمی» مسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف سپری شده است، روزی که در تقویم مناسبت‌های جمهوری اسلامی «روز خبر نگار» نام گرفته و نمایندگان عالی دولت چهاردهم در همه استان‌ها برنامه تجلیل از فعالان رسانه را برگزار کردند جز «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران.

البته استاندار مازندران یک رکورد دیگر هم در حوزه رسانه دارد و آن این‌که تنها استانداری است که از آغاز فعالیت خود به‌عنوان نماینده عالی دولت تا امروز حتی یک‌بار در نشست خبری حاضر نشد و به سوالات خبرنگاران پاسخ نگفت و دلیل آن نیز بر همگان روشن است.

مهدی یونسی رستمی روحیه‌ای دیکتاتور مآبانه دارد و اساساً با مجیز و ستایش ارضا می‌شود و با شنیدن هر نقد و انتقادی، پوست مبارکش کهیر می‌زند. هوش کلامی‌اش نیز پایین است و با شنیدن سوالات انتقادی، لکنت هم می‌گیرد و به قول جوانان امروزی «سوتی» می‌دهد و خود را مایه استهزا می‌کند.

مشاورانِ رسانه‌ای مهدی یونسی رستمی مدعی هستند که سه میلیون مازندرانی، رسانه استاندار هستند، حرفی که ما را یاد طرفداران معجزه هزاره سوم می‌اندازد که می‌گفتند «محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهوری از جنس مردم است» گویا که دیگر روسای‌جمهور که آنان نیز به پشتوانه آرای میلیونی مردم به ریاست قوه مجریه رسیده بودند، از جنس گندم بودند.

دستگاه‌های متولی از جمله خانه مطبوعات استان مازندران و همچنین اداره‌کل فرهنگ و ارشاد با حضور فرماندار ساری که عقلِ منفصل و بازوی اجرایی استاندار است و همچنین مشاوران رسانه‌ای استاندار، جلسات متعددی برگزار کردند و دعوت‌نامه‌ها نیز ارسال شد اما دکترِ دیکتاتور‌مآب بنا به دلایلی که نوشتیم، تنها یک‌روز مانده به مراسم استانی روز خبرنگار، آن را لغو کرد و تا امروز که یک هفته از آن تاریخ می‌گذرد طرحی جدید برای این روز ارائه نکرد.

طی چند سال اخیر هر ساله مراسم شاخص استانی در یکی از شهرهای غرب یا مرکز استان با حضور استاندار و مهمانانی ملی برگزار می‌شد اما مهدی یونسی این سنتِ حسنه را زیر پا گذاشت و همین امر موجب شد فعالان رسانه غرب استان مراسم روز خبرنگار را با حضور چند مهمان ملی از جمله دو معاون وزیر در شهرستان کلارآباد برگزار کند.

این اقدام ارزشمند خانه مطبوعات استان هم نه تنها استاندار مازندران را خرسند نکرد که موجب شد به تیریج قبای دیکتاتور بر بخورد و نه خود در این مراسم حاضر شد و نه اجازه داد یکی از معاونان وی در مراسم تجلیل از خبرنگاران مشارکت کند اما مراسم تجلیل از خبرنگاران در غرب مازندران در خور شأن خبرنگاران و برگزارکنندگان مراسم، برگزار شد و حتی در سطح ملی انعکاس رسانه‌ای خوبی داشت.

مهدی یونسی رستمی مدیر دولت وفاق است اما سلوک وی سلوک دیکتاتوری است اهل نفاق و آنچه که ما را امیدوار می‌کند این است که وی نیز مانند همه مدیران متوهم و خودمحور می‌روند و تبعات و لطمات مدیریتِ حقیرانه آنان نیز به آگاهی افکار عمومی خواهد رسید.

ما اعتقاد داریم در نظام مقدس جمهوری اسلامی بن بست وجود ندارد و این آموزه بزرگ امام شهیدمان است که نا امیدی،سم مهلک جوان ایرانی است، ما همچنان کوشنده، حرفه ای و درست به حرکت مان ادامه می دهیم و از حق قانونی مان نمی‌گذریم. این حق به برکت شهدا و امام شهدا برای ما و رسانه ها و افکار عمومی حاصل شده است./ روزنامه خبرشمال