سیدمحمود حسینی‌پور در دیدار با معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی کشور در ساری بر ضرورت افزایش جذابیت در سینماهای کشور تاکید کرد و گفت: کَشتی سیار سینمایی در دریای مازندران راه‌اندازی شود. وی اظهارداشت: راه‌اندازی کَشتی سیار سینمایی در استان مازندران علاوه بر ایجاد جذابیت در بین مخاطبان، به صنعت سینمای کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

سیدمحمود حسینی‌پور در دیدار با معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی کشور در ساری بر ضرورت افزایش جذابیت در سینماهای کشور تاکید کرد و گفت: کَشتی سیار سینمایی در دریای مازندران راه‌اندازی شود.
وی اظهارداشت: راه‌اندازی کَشتی سیار سینمایی در استان مازندران علاوه بر ایجاد جذابیت در بین مخاطبان، به صنعت سینمای کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.
البته ما بسیار خرسند هستیم ازین‌که می‌بینیم استاندار به فکر رونق سینماهای استان است اما تصور می‌کنیم با راه‌اندازی کَشتی سینمایی، سینماهای استان بیش از گذشته از رونق می‌افتند چون شهروندان مشتری کَشتی می‌شوند و دیگر به سینما سپهر ساری نمی‌روند.
گذشته ازین، برای ما کمی نگران‌کننده است که استاندار مشکلات متعدد بر زمین مانده را رها کرده و اصرار دارد به مشکلات دریا و هوا و فضا بپردازد.
از روزی‌که سید محمود حسینی‌پور حرف از تاکسی هوایی زد و وعده داد که کشتی کروز و تاکسی دریایی در راه مازندران است، ماه‌های متمادی سپری شد، اما این موجودات هنوز در هوا و دریای مازندران، مشاهده نشدند.
خیلی خوب است که استاندار از مشاورانی که چنین نظراتی به وی می‌دهند نیز رونمایی کند تا مردم ببینند این جوانان مومن انقلابی چه الگوهای دیگری برای حل مشکلات و توسعه استان دارند اما لازم است چند نکته را در این موضوع، به استاندار یادآور شویم؛
مشکل اقبال پایین جوانان و خانواده‌ها به سینما طی یکی دو دهه اخیر و به نفس‌نفس افتادن ضربان قلب سینما و تئاتر، مشکلی جهانی است که در هندوستان تا بسیاری از کشورهای پیشرفته وجود دارد.
از حدود دو دهه قبل که امکان تماشای فیلم‌های سینمایی با «سی‌دی» و «دی‌وی‌دی» و «فلش‌مموری» تسهیل شد، میل به رفتن به سینما کاهش یافت تا این روزها که هم مسیرهای دیدن و به اشتراک گذاشتن جدیدترین فیلم‌ها آسان‌تر شده است و هم هزینه دیدن فیلم در سینما برای بخش زیادی از جامعه گران، اقبال مردم به سینما به کم‌ترین حد خود رسید.
همان‌گونه که گفته شد دو دلیل مهمی که برای خلوت‌شدن گیشه وجود دارد، یکی گسترش فضاهای آنلاین و امکان دیدن بسیاری از فیلم‌ها در منزل و دیگری مشکلات معیشتی مردم است که ناچار هستند بسیاری از تفریحات سالم مانند رفتن به سالن سینما و تئاتر را از برنامه‌های زندگی خود حذف کنند.
وقتی فردی چون «محمد خزاعی» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد و رییس سازمان سینمایی کشور از پایتخت بیرون می‌زند تا با استاندار مازندران، تفاهم‌نامه برای حل مشکل امضا کند، به‌خوبی نشان می‌دهد گیشه‌ها خلوت است و صنعت سینما در آستانه ورشکستگی قرار دارد. البته راه‌هایی چون تولید فیلم‌های باکیفیت توسط سینماگران صاحب‌سبک و برداشتن تیغ سانسور و همچنین تقویت اوضاع معیشتی مردم که ناچار نباشند در دو یا سه شیفت کار کنند، می‌تواند تا حدی صنعت سینما را از خطر ورشکستگی نجات دهد اما امضای چنین تفاهم‌نامه‌هایی، بی‌شباهت به صدرو دستور برای کاهش تورّم نیست.
در میانه این مشکلات، استاندار مازندران پیشنهاد راه‌اندازی «کَشتی سینمایی» یا سینماکَشتی
می‌دهد و خدا را سپاس می‌گوییم که این پیشنهاد نیز مانند «کشتی کروز» و «تاکسی هوایی» که پیشتر داده شد، باد هواست و بر روی زمین محقق نخواهد شد.
درخصوص «سینما ماشین» یا «drive-in cinema» که در برخی کشورها وجود دارد نیز باید گفت این سینماها معمولاً در کنار «مگامال»ها یا مراکز خرید بسیار بزرگ فعال است که برخی اعضای خانواده برای خرید می‌روند و ممکن است کارشان زمان‌بَر شود، تعدادی از دیگر اعضای خانواده در داخل ماشین می‌مانند و ضمن این‌که خودرو را در پارکینگ گذاشتند، از داخل خودرو به فیلم سینمایی نگاه می‌کنند که بر صفحه بسیار بزرگی پخش می‌شود.
نکته آخر ما این است که به استاندار مازندران توصیه می‌کنیم از هوا و فضا بیاید پایین چون زمینِ مدیریت وی در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، محیط‌زیست و در بسیاری حیطه‌های دیگر، با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند و شهروندان استان، بیش از کَشتی سینمایی، به چیزهای دیگری نیاز دارند مانند اشتغال، هوای پاک و آب در تابستان برای کشاورزی.
استاندار مازندران نباید فراموش کند که فرصت خدمت‌گذاری برای هر استاندار و فرمانداری محدود است و وی در فرصت دو ساله خود، ادعاهای عجیب و خنده‌داری چون تاکسی هوایی، کشتی کروز و استاندار جوانان بدون پارتی بودن، از خود به یادگار گذاشت اما دستاورد حقیقی و ملموسی نداشته است که پس از این‌که «استاندار سابق» شد، مردم با خرسندی از آن یاد کنند و دعاگو باشند.