مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت که نصب بزرگترین ترانسفورماتور برق قدرت ۴۰۰ به ۲۳۰ کیلوولت کشور در بابل زمینه پایان خاموشی‌ها در ۵ شهرستان مازندران را فراهم کرده است. کوروش موسوی تاکامی افزود: این ترانسفورماتور با حمایت همه‌جانبه وزارت نیرو در دولت سیزدهم در ایستگاه پست برق شهدای ناریوران بندپی شرقی شهرستان […]

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت که نصب بزرگترین ترانسفورماتور برق قدرت ۴۰۰ به ۲۳۰ کیلوولت کشور در بابل زمینه پایان خاموشی‌ها در ۵ شهرستان مازندران را فراهم کرده است.
کوروش موسوی تاکامی افزود: این ترانسفورماتور با حمایت همه‌جانبه وزارت نیرو در دولت سیزدهم در ایستگاه پست برق شهدای ناریوران بندپی شرقی شهرستان بابل نصب و این ایستگاه با ظرفیت ۳۸۵ مگاولت آمپر با هزینه ۳۰۰ میلیارد تومان راه اندازی شده است.
وی با بیان این که این ترانسفورماتور ظرفیت تامین برق ۱۰۰هزار مشترک برق خانگی را دارد، خاطر نشان کرد: با نصب این ترانس ۳۸۵ مگاولت آمپری ، دیگر خاموشی در پنج شهرستان بابل، محمودآباد، بابلسر، قائم شهر و آمل نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با بیان این که دولت در یک سال گذشته افزون بر یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه صنعت برق در مازندران هزینه کرده است، گفت : با اجرای طرح‌هایی از این دست ، خاموشی‌ها در استان به کمترین میزان ممکن رسید و شهروندان مازندرانی نگرانی‌های سال‌های گذشته در ارتباط با قطعی برق نداشتند. وی با بیان این که مازندران ثبات انرژی در تولید و مصرف برق قرار دارد ، اضافه کرد : با برنامه‌ریزی شاخصی که دولت در صنعت برق استان در یک سال گذشته انجام داد ، زمینه توسعه زیرساخت‌ها برای افزایش رفاه شهروندان و ایجاد اشتغال پایدار در استان بیش از پیش فراهم شده است.
موسوی تاکامی تصریح کرد : بازتوانی نیروگاه برق نکا با ظرفیت ۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات از دستاوردهای مثبت دولت در استان است و با راه اندازی تصفیه خانه در این نیروگاه و ورود ۶ هزار مترمکعب آب به آن روند تولید برق در استان اکنون شتاب خوبی گرفته است.
وی با بیان این که ۱۳ طرح زیرساختی در صنعت برق مازندران تا پایان سال جاری برنامه ریزی شده است، گفت: با هزینه اعتبار یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی به طور حتم روند کاهش خاموشی ها در دیگر شهرستان های استان هم به حداقل خواهد رسید.
خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در تابستان سال گذشته معضلات زیادی را برای مشترکان خانگی برق در مازندران ایجاد کرده بود. مشترکان خانگی برق مازندران در حالی مشکلات ناشی از خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده و حتی خارج از برنامه را تحمل می‌کردند که به دلیل مستقر نبودن صنایع بزرگ و سهم ناچیز صنایع از مصرف برق در این استان، نسبت به مشترکان خانگی بسیاری از استان‌ها معمولا سهم بیشتری از خاموشی‌ها را تحمل می‌کنند.