خبرشمال/ مریم شوکتی مدیرکل آموزش و پرورش استان از رتبه بندی حدود ۲۷ هزار معلم گیلانی در طرح رتبه بندی معلمانخبرداد وگفت: حدود ۳۰ درصد معلمان نسبت به رتبه هایشان معترض هستند. محمد فائزی در نشستی خبری با اصحاب رسانه استان به‌مناسبت بزرگداشت هفته معلم گفت: امسال متفاوت ترین هفته معلم را در پیش داریم […]

خبرشمال/ مریم شوکتی
مدیرکل آموزش و پرورش استان از رتبه بندی حدود ۲۷ هزار معلم گیلانی در طرح رتبه بندی معلمانخبرداد وگفت: حدود ۳۰ درصد معلمان نسبت به رتبه هایشان معترض هستند.
محمد فائزی در نشستی خبری با اصحاب رسانه استان به‌مناسبت بزرگداشت هفته معلم گفت: امسال متفاوت ترین هفته معلم را در پیش داریم و اولین هفته معلمی است که رتبه بندی معلمان در آن صورت گرفته ؛ اگرچه رتبه‌بندی یک فرایند است که باید در طول زمان تکمیل شود، اما بخش مهم اقدامی و اجرایی این طرح انجام شده و همکاران فرهنگی احکام مربوط به رتبه بندی خود را دریافت کردند.

رتبه بندی بیش از ۹۳۰ هزار معلم در سطح کشور
وی از رتبه بندی بیش از ۹۳۰ هزار معلم در سطح کشور خبر داد و گفت: حدود ۴۰ هزار نفراز معلمان فاقد رتبه و ۳۰ هزار نفر هم علیرغم رتبه بندی شدن، هنوز رتبه هایشان اعلام نشده و موفق به دریافت کارنامه نشدند اما وزارتخانه قول مساعد داده که همه معلمان فاقد رتبه نیز‌ تا قبل از هفته معلم رتبه‌های شان را دریافت کنند. فائزی ادامه داد: رتبه بندی با اعتراضات برخی از معلمان نیز همراه بود که البته امری طبیعی است و اکنون سامانه اعتراضات برای معلمان فعال است و افراد معترض تا ۱۱ اردیبهشت ماه فرصت دارند مدارکشان را در سامانه بارگذاری کنند تا به آن ها رسیدگی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان به مزایای طرح رتبه بندی معلمان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: رتبه‌بندی، معلمان را از حالت کارمندی خارج و وارد فرایند متفاوتیمی کندو سبب می شود دستگاه تعلیم و تربیت نسبت به مسئولیت های بزرگی که پیش رو دارد ، به نحو موثرتری عمل کند.

نقش بی‌بدیل معلمان در پیشرفت کشور
فائزی در ادامه با تاکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در پیشرفت کشور افزود: آموزش و پرورش سازنده بنای عظیمی است و قرار است در ترازی که برای آن تعریف شده ،بتواند نقش آفرینی و تعاملاتش را برقرار کند؛ چرا که فردای هر کشور را امروز آموزش و پرورش مشخص می کند و همه باید کمک کنند.

طرح رتبه‌بندی سبب احیا قدر و منزلت معلم می شود
این مسدول هدف از اجرای طرح رتبه‌بندی را احیاء جایگاه مقام و منزلت معلم دانست و گفت : رتبه بندی یک طرح مادی ، احکامی و مربوط به معیشت فرهنگیان نیست بلکه به دنبال احیا قدر و منزلت معلم است و با منزلت یافتن معلم؛ کلاس درس منزلت می‌یابد ، نگاه دانش آموزش به کلاس درس متفاوت می شود ، جایگاه علم ارتقاء می‌یابد و در نهایت می توان انتظارات بیشتری نیز از دستگاه تعلیم و تربیت داشت.

معرفی ۷ معلم نمونه گیلان
فائزی همچنین از معرفی ۷ معلم نمونه در استان گیلان خبر داد و گفت : ۲ نفر از معلمان خانم استان نیز از بین ۱۰ معلم برگزیده کشوری ، به‌عنوان معلمان نمونه معرفی شدند که جای بسی افتخار دارد.

به دنبال مردمی سازی هفته معلم هستیم
وی با اشاره به برنامه‌های هفته معلم در گیلان خاطرنشان کرد: برنامه کوهپیمایی فرهنگیان، تجلیل از دبیران جهادی مقاطع متوسطه‌‌، اجرای برنامه معراجی‌ها در هنرستان کشاورزی جنت لاکان رشت، تجلیل از معلمان حوزه تربیت بدنی و معلمان طرح پاک و برنامه «سپاس معلم» از جمله برنامه‌های هفته معلم در گیلان است.

دیدار فرهنگیان نمونه گیلان با مقام معظم رهبری
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان همچنین از دیدار تعدادی از معلمان نمونه استان با مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: این دیدار در روز سه شنبه هفته جاری و با حضور معلمان سراسر کشور انجام می شود .
فائزی افزود: ویژه‌برنامه گچ سفید، پلاک ۴۴ ، لبخندهای خاکی،تجلیل از معلمان جهادی، همایش شعر معلم، تجلیل از بازنشستگان سال گذشته، گلباران مزار شهدا، دیدار فرهنگیان با نماینده ولی‌فقیه در استان، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و متوفی، عیادت از فرهنگیان مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج ، دیدار با فرهنگیان دارای معلولیت ،برنامه مهمانی در مهمانی ، یادواره شهدای دانش آموز، برگزاری همایش تقدیر از معلمان عشایری و زنان فرهنگی تاثیرگذار هماز جمله برنامه‌هایی است که در طول این هفته برگزار خواهد شد.

همایش استانی تکریم و بزرگداشت مقام معلمدر دهکده ساحلی
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در خاتمه گفت:همایش استانی تکریم و بزرگداشت مقام معلم از برنامه های شاخصی است که هر ساله در دهکده ساحلی بندر انزلی برگزار می شود و امسال نیز با حضور استاندار، نمایندگان مجلس و مسئولان استانی روز شنبه هفته آینده ( ۱۶ اردیبهشت ماه۱۴۰۲ ) برگزار و از معلمین منتخب گیلان تجلیل خواهد شد.