اگر از کویر سمنان و شهرستان شاهرود به سمت آزادشهر در استان گلستان حرکت کنیم در یک منطقه به سرسبزی بهشت‌گونه‌ای می‌رسیم که حقیقتاً در زیبایی بی‌نظیر است همان‌طور که اگر بخواهیم از خراسان شمالی وارد استان گلستان شویم، جنگلی سرسبز با کوه‌هایی سربه‌فلک کشیده را می‌بینیم که رشکِ فردوس است اما لازم است به سفر خود در شهرها و مناطق مختلف استان گلستان به‌ویژه در مناطق شرقی این استان ادامه دهیم تا عمق محرومیت را ببینیم، محرومیتی که در سایه کوه‌ها و درختان سربه‌فلک کشیده پنهان شده است.

گلستان در شمار استان‌هایی است که ظرفیت‌های بالایی در حوزه‌های مختلف دارد از منابع طبیعی، جنگل و دریا تا ظرفیت‌های صنعتی و معدنی تا زیرساخت‌های صادراتی و نیروی کار فراوان اما بسیاری از این ظرفیت‌ها به حال خود رها شده‌اند و شاهد هستیم جوانان گلستانی از مناطق مختلف این استان رنج غربت را به تن خود می‌مالند و به مازندران، خراسان، گیلان و تهران می‌روند تا شغلی پیدا کنند و به درآمد برسند.
بی‌توجهی و کم‌لطفی به گلستان که امیدواریم سهوی باشد نه عمدی موجب شد این استان تعداد زیادی طرح‌های مهم نیمه‌تمام و پروژه‌های اولویت‌دار اما رها شده داشته باشد که خسارتی غیرقابل جبران بر پیکره اعتماد اجتماعی و امید مردم وارد می‌کند.
جمشید قائم‌مقام نماینده مردم آزادشهر و رامیان در گفت‌وگوی اختصاصی با «خبرشمال» به بخشی از این موضوعات پرداخت گفت: نگاه دولت به استان گلستان فقط نگاه تکلیفی است نه نگاه توسعه‌ای.
عضو «خانه ملت» در همین زمینه گفت: مدیران تأکید دارند که گلستان مکلف است این میزان مرغ تولید کند و به میدان بهمن تهران بدهد و مکلف است این میزان گندم تولید کند و تحویل دهد در حالی‌که دولت به استان‌های هم‌جوار چون مازندران نگاهی توسعه‌ای دارد.
وی همچنین تأکید کرد: جاده‌ای مهم بین آزادشهر در استان گلستان و شاهرود در استان سمنان است که سال‌ها است طرح تعریض آن مصوب شده و نسبت این جاده ۶۰ به ۴۰ در گلستان و سمنان است و بخشی که در استان سمنان واقع شده، سال‌ها است که تکمیل شد اما بخشی که در استان گلستان قرار دارد، حدود سی درصد پیشرفت داشته است و هر سال هم جان مردم در این محور به‌خاطر سوانح جاده‌ای از بین می‌رود و این درد بزرگ ما است.
قائم‌مقام گفت: استان گلستان استانی مولد است و بسیاری از فعالان بخش خصوصی می‌توانستند سرمایه خود را به جای دیگری ببرند و نبردند و افتخار ما این است که بخش قابل‌توجهی از سبد غذایی جمعیت نود میلیونی را تأمین می‌کنیم و سهم ویژه‌ای در امنیت غذایی کشور داریم اما در طی سال‌ها این استان به‌خاطر دیده‌نشدن، هر سال تنزل داشته است.
وی همچنین گفت: استان گلستان هم دریامحور است، هم مرز زمینی با کشورهای حوزه سی‌آی‌اس دارد و هم از اراضی کشاورزی زیادی برخوردار است اما تا امروز به جایگاه خود در توسعه نرسید چون اعتبارات استانی قابل‌توجهی ندارد و در سطح ملی هم به فراموشی سپرده است.
نماینده مردم آزادشهر و رامیان همچنین گفت: اگر ما بخواهیم یک طرح گردشگری در استان گلستان اجرا کنیم هزار قانون و بخشنامه دولتی مانع ما خواهد شد در حالی‌که برای اجرای طرح‌های مشابه در مازندران و دیگر استان‌های همجوار چنین موانعی وجود ندارد.
جمشید قائم‌مقام سهم استان گلستان را از کیک توسعه ناچیز خواند و گفت: این بی‌اعتنایی به مردم شریف این خطه باید متوقف شود و ما از مدیران ارشد دولت چهاردهم توقع داریم صدای جوانان مستعد این استان باشند.
آنچه که این عضو مجلس شورای اسلامی گفت در حقیقت حرف دل بسیاری از کارشناسان دلسوز و فعالان سیاسی استان گلستان است که سال‌ها است تکرار می‌شود اما طرح آن از سوی یک نماینده که از یک‌سو با موکلان خود در ارتباط است و از دیگر سو با ظرفیت‌های ملی آشنایی دارد، می‌تواند دریچه‌ای نو باز کند تا مدیران ارشد دولت چهاردهم برای جبران آن گام بردارند. گلستان ظرفیت‌هایی ویژه دارد که بسیاری از استان‌ها از آن برخوردار نیستند اما تا امروز گرفتار بی‌توجهی و کم‌لطفی بوده است و لازم است با همکاری و هماهنگی اعضای مجمع نمایندگان این استان و مدیران ارشد اجرایی حق مردم شریف و نجیب این استان ادا شود.