مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه استان مازندران در جمع خبرنگاران ضمن گرامی‌داشت سه هزار شهید ستاد نماز جمعه کشور، ۸۸ شهید ستاد نماز جمعه استان و ۱۲ شهید ستاد نماز جمعه مرکز استان مازندران از خبرنگاران به‌خاطر انعکاس اخبار نماز جمعه که تریبون انقلاب است قدردانی کرد. حمیدرضا رستمیان با اشاره به ایام اسارت اهل […]

مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه استان مازندران در جمع خبرنگاران ضمن گرامی‌داشت سه هزار شهید ستاد نماز جمعه کشور، ۸۸ شهید ستاد نماز جمعه استان و ۱۲ شهید ستاد نماز جمعه مرکز استان مازندران از خبرنگاران به‌خاطر انعکاس اخبار نماز جمعه که تریبون انقلاب است قدردانی کرد.

حمیدرضا رستمیان با اشاره به ایام اسارت اهل بیت پیامبر(ص) که پس از حماسه عاشورا رقم خورد، گفت: شهادت امام سوم شیعیان و حرکت حضرت زینب(س) پس از واقعه عاشورا در حقیقت جنگی داخلی بین اسلام ناب محمدی و اسلام اُموی بود که هرچند در کربلا خون امام حسین(ع) بر زمین ریخته شد اما در نهایت خط اصیل اسلام پیروز شد و در انقلاب اسلامی شکوفایی این خط را دیدیم.
وی با اشاره به جنگ تحمیلی و ایستادگی ۸۰ کشور در برابر ملت ایران گفت: امکان ندارد ارتشی در دنیا برابر نیروی نظامی ۸۰ کشور ایستادگی کند و همین نشان داد که باور و ایمان ملت ما، ریشه در عاشورا داشت و تا زمانی‌که این ایمان و باور در جامعه باشد، قطعاً کسی نمی‌تواند این کشور را شکست دهد.
رستمیان به جایگاه نماز جمعه در جمهوری اسلامی و در کلام امام اشاره کرد و گفت: پنجم مرداد سال ۱۳۵۸ نخستین نماز جمعه در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و هنوز این سنگر فعال است و دلیل این نشست نیز همین است.
رییس ستاد برگزاری نماز جمعه استان افزود: در کشور حدود ۹۰۰ نقطه و در استان مازندران ۴۷ نقطه نماز جمعه برگزار می‌شود و حضور مشتاقان در این پایگاه سیاسی و عبادی مایه‌ی دلگرمی است و مردم نیز در این اجتماعات، از آخرین مسائل سیاسی و داخلی کشور آگاه می‌شوند و حتی مشکلات مردم نیز در این جایگاه مقدس فریاد زده می‌شود و همه این موارد از برکات و خیرات تریبون نماز جمعه است.
وی همچنین ادامه داد: مصلی و مرکز برگزاری نماز جمعه اختصاص به نماز جمعه ندارد بلکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب، قرارگار فرهنگی بزرگ شهر است ضمن این‌که برخی از مدیران ملی و کشوری در این مکان حاضر می‌شوند و با مردم دیدار می‌کنند و حدود دو ماه قبل، رئیس‌جمهور شهید در همین مصلا با مردم دیدار کردند و به افکار عمومی گزارش دادند ضمن این‌که میز خدمت نیز در این مکان برگزار می‌شود تا فاصله بین مردم و مدیران کم شود.
رستمیان در ادامه به برنامه‌های ویژه این هفته اشاره کرد و گفت: در هفته برگزاری سالگرد نماز جمعه نیز برنامه‌های مختلفی داریم از نشست‌های تخصصی و کارگروه‌ها و همچنین نشست با امامان جمعه شهرها که در آن راهکارهایی مورد بررسی قرار می‌گیرد که مردم به‌ویژه جوانان را در مسیر انقلاب اسلامی نگاه دارد.
وی افزود: همچنین یادواره ۱۲ شهید ستاد برگزاری نماز جمعه استان مازندران که در همین هفته برگزار می‌شود و نمایشگاه دستاوردهای داخلی را نیز در مصلا برگزار خواهیم کرد و اردوی فرهنگی و بصیرتی در همین هفته برگزار خواهد شد و همه این برنامه‌ها در مسیر بسترسازی فرهنگ نماز جمعه است.
رستمیان در همین زمینه ادامه داد: نگاه به ستاد و جایگاه نماز جمعه باید نگاه مردمی باشد و در این بستر از رسانه‌ها می‌خواهیم در کنار ما باشند و برای تحقق فرهنگ‌سازی در این بخش به ما کمک کنند.
رییس ستاد برگزاری نماز جمعه استان خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که موجب می‌شود مردم امیدوار باشند برگزاری میز خدمت و حضور مدیران و کارشناسان ادارات در مصلا است و مردم در این فرصت، تلاش دارند بدون واسطه مقابل مدیران و کارشناسان دستگاه‌ها بنشینند و حق خود را مطالبه کنند ضمن این‌که هر جمعه و قبل از شروع نماز جمعه، میز سلامت هم در مصلا برپا است و ما نیز در ستاد، پیگیر مطالبات مردم هستیم هرچند ادعا نداریم صددرصد مشکلات رفع و حل می‌شود.
وی در همین زمینه ادامه داد: ضمن این‌که امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان و امامان جمعه نیز در خطبه‌ها تذکر و هشدار لازم درخصوص مشکلات مرده را به مدیران دستگاه‌ها می‌دهند.
رستمیان همچنین گفت: دومین کنگره شهدای استان نیز در استان برگزار خواهد شد و در همین بستر جشنواره ملی کتاب نیز در همین مصلا داریم و به مدت ده روز مصلا در خدمت متولیان فرهنگی قرار خواهد گرفت و در این مدت نماز جمعه در مکانی دیگر برگزار خواهد شد و درخصوص مکان برگزاری نماز جمعه در این هفته نیز متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
رییس ستاد برگزاری نماز جمعه استان با اشاره به این‌که بیش از ۴۰ درصد جمعیت حاضر در نماز جمعه، نوجوان و جوان هستند، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم این درصد به ۷۰ درصد برسد و حضور نوجوانان و جوانان بیشتر شود همچنین در حال حاضر و برابر آمار مصلای بابل و مصلای ساری قائم‌شهر شاهد پرشورترین نمازگزار در مصلاهای جمعه است.
وی در پایان با اشاره به این نکته که اگر تنها نعمت انقلاب اسلامی نماز جمعه بود، کافی بود، از همه فعالان فرهنگی و رسانه‌ها خواست در این مسیر قرار گیرند و ارزش‌های سیاسی و معنوی نماز جمعه را به نسل جدید بشناسانند.