مدیر کل بهزیستی استان مازندران گفت: همه مراکز بهزیستی در سطح استان آماده دریافت نذورات و احسان عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) جهت توزیع بین نیازمندان هستند. دکتر فریبا بریمانی ، مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، گفت : کار خیر و دستگیری از همنوع به عنوان یکی از فضایل […]

مدیر کل بهزیستی استان مازندران گفت: همه مراکز بهزیستی در سطح استان آماده دریافت نذورات و احسان عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) جهت توزیع بین نیازمندان هستند.
دکتر فریبا بریمانی ، مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، گفت : کار خیر و دستگیری از همنوع به عنوان یکی از فضایل اخلاقی است که تاثیرات مثبت و سازنده ای بر جامعه می گذارد.
وی به پرداخت نذورات هموطنان در محرم و صفر اشاره کرد و افزود : بهزیستی مازندران برای جذب نذورات، هدایای نقدی و غیر نقدی خیرین در ایام محرم و صفر آمادگی دارد و خیرین می توانند نذورات خود را به مراکز بهزیستی در سطح استان اهدا کنند.
دکتر بریمانی با بیان اینکه نذورات و احسان مردم در سریع ترین زمان ممکن بین نیازمندان توزیع می گردد، ادامه داد : با توجه به شیوع ویروس کرونا و به دلیل حفظ سلامتی مددجویان خیرانی که قصد اهدای نذری در ماه محرم به مراکز معلولین و خانواده های نیازمند را دارند می توانند نیات خود را به صورت اقلام خشک و یا نقدی اهدا کرده و از توزیع غذای گرم خودداری کنند.
مدیرکل بهزیستی مازندران به شرایط کرونایی و محدودیت توزیع نذورات اشاره کرد و گفت : کمک به مراکز بهزیستی و حمایت از مددجویان بهزیستی بهترین جایگزین جهت انجام نیات خیرین می باشد و خیران می توانند با مراجعه به مراکز بهزیستی به عنوان حامی کودک، حمایت و کمک مالی ماهانه کودکان نیازمند تحت پوشش بهزیستی را بر عهده بگیرند.
وی با اشاره به کمک های نقدی خیرین ، افزود : خیرین می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب ۴۱۵۳۰۳۴۵۴۱۵۴۳۰۶۸ ( مشارکت های مردمی بهزیستی مازندران ) و شماره کارت : ۶۳۶۷۹۵۷۰۸۶۳۱۰۱۰۴ و شماره شبا ۷۸۰۱۰۰۰۰۴۱۵۳۰۳۴۵۴۱۵۴۳۰۶۸ IR واریز کنند.