نماینده مردم شرق مازندران در مجلس: بیمارستان شهدای بهشهر سال‌ها نیمه‌کاره و راکد مانده و رها شده است.

استان مازندران طرح‌های نیمه‌تمام و رهاشده بسیاری در حوزه‌های مختلف دارد که تعداد آن بالغ بر سه هزار طرح است و عمر برخی از این پروژه‌ها نیز به دو دهه می‌رسد و متأسفانه بخش قابل توجهی از این طرح‌ها به حوزه درمان مربوط هستند، حوزه‌ای مهم و حیاتی که نباید مورد غفلت واقع شود.
نکته مهم بعدی این است که توسعه که لازمه آن، توازن است در استان مازندران عادلانه و متوازن پیش نرفته است و برخی مناطق چون شرق مازندران، از قافله توسعه بیش از دیگر مناطق عقب افتاده‌اند و لازم است نگاهی ویژه به شرق مازندران داشت.
روز پنجشنبه رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به اتفاق همه معاونان خود و در همراهی مدیران و نماینده بهشهر، نکا و گلوگاه به بازدیدی در این شهر رفتند، بازدید از زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، حوزه‌ای که باید در اولویت باشد و گویا هنوز نیست و منطقه شرق مازندران در این بخش مشکلات بسیاری دارد. محمدصادق رضایی در بازدید از بیمارستان بهشهر با اظهار این مطلب که امروز با همراهی تمامی معاونان در بهشهر حاضر شدیم تا مشکلات را از نزدیک بررسی کنیم، افزود: باید مسیر همه ما مسیر تأمین سلامت مردم باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: واقعیت آن است که بدهی انباشته‌ای را در دانشگاه داریم که فراتر از توان دانشگاه است و تعهداتی به مردم، خیّرین و شهرستان‌ها داریم که قسمتی از کار انجام و مابقی باید انجام شود.
رضایی با اظهار تأسف نسب به عدم انجام کار کارشناسی برای برخی از پروژه‌ها که اعتباری برای تکمیل آنها در نظر گرفته نشد، افزود: ما باید بر اساس داشته‌هایمان اولویت‌بندی کنیم و در شهرستان اولویت‌ها مشخص شود و گام به گام جلو برویم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر این‌که بر اساس استراتژی وزارت بهداشت صرفاً تکمیل پروژه‌هایی است که دارای پیشرفت بالای ۸۵ درصد است، تصریح کرد: نگرانی‌های مردم دغدغه دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز هست.
رضایی با اشاره به دانشکده پرستاری بهشهر گفت: مقرر شد مبالغی را دانشگاه بپردازد و آماده هستیم تا طبق قرارداد عمل کنیم.
وی در خصوص بیمارستان امام بهشهر گفت: متأسفانه در سفر ریاست‌جمهوری مصوبات فراوانی به انشا درآمد که پس از حادثه و شهادت مرحوم رییسی، از سوی معاون اول ایشان ابلاغ نشد و باید برای آن راهکاری پیدا کنیم.
رضایی در خصوص فرسودگی دستگاه‌های دیالیز این بیمارستان اظهار کرد: مطمئناً تجهیزاتی که از وزارت بهداشت به استان اختصاص یافت به عدالت تقسیم می‌کنیم و بهشهر را لحاظ خواهیم کرد؛ اما جدا از این باید از ظرفیت خیّرین برای خرید دستگاه دیالیز بهره برد. رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درخصوص اورژانس ۱۱۵ یانه‌سر خاطرنشان کرد؛ مشکل این پایگاه از طریق تأمین رانندگان استیجاری حل می‌شود. وی بر پیگیری موضوع خانه بهداشت یکه‌توت تاکید کرد و با اشاره به پروژه زاغمرز تاکید کرد: این پروژه با توجه به نداشتن مجوز و شرایط بیمارستانی، ظرفیت تبدیل به بیمارستان را ندارد و باید در خصوص کاربری آن بررسی شود تا مردم از خدمات آن منتفع شوند.
بیمارستان شهدای بهشهر سال‌ها نیمه‌کاره رها شده است
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس نیز در این بازدید گفت: بیمارستان شهدای بهشهر سال‌ها نیمه‌کاره و راکد مانده و رها شده است.
غلامرضا شریعتی در حاشیه بازدید از بیمارستان بهشهر با اشاره به پروژه‌های متعدد نیمه‌کاره درمانی و عمرانی در بهشهر، افزود: در جلسه روز گذشته مجمع نمایندگان، دکتر رضایی بسیار خوب موضوعات مهم حوزه سلامت استان را تشریح کردند.
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس خاطرنشان کرد: امیدواریم مشکل ناترازی بودجه حوزه سلامت با حضور مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مولدسازی دارایی‌های دولت مرتفع شود.
وی با اشاره به مکان فعلی دانشکده پرستاری که در شأن دانشجویان و اساتید نیست، اظهار امیدواری کرد: ساختمان جدیدی که برای خرید پیش‌بینی شده و استانداردهای یک مکان آموزش عالی را دارد در دهه فجر امسال، افتتاح و راه‌اندازی شود و ان‌شاءالله این دانشکده در آینده به دانشکده پزشکی ارتقا یابد.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران به مشکلات بیمارستان امام خمینی (ره) بهشهر اشاره کرد و افزود: واقعاً ورودی بیمار و تراکم آن در این بیمارستان بسیار بالا است و باید با همه ظرفیت در حال فعالیت باشد و در سفر نخست شهید جمهور، بنا شده بود تا ساختمان فلزی این بیمارستان تکمیل شود که همچنان روی زمین مانده است. این مسئول افزود: تقویت استحکام بنای بیمارستان امام خمینی بهشهر نیز بسیار مهم است و با توجه به استهلاک بالای دستگاه‌های دیالیز این بیمارستان و گلایه مردم، نیازمند تعویض و نوسازی دستگاه‌های کنونی است.
وی اشاره کرد: موضوع بعدی لزوم تعیین تکلیف بیمارستان زاغمرز است که با مشارکت مردم و خیرین انجام شد و باید در مورد تجهیز و بهره‌برداری آن تصمیم‌گیری شود.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس به گلایه‌های فراوان مردمی از اورژانس ۱۱۵ در بخش یانه‌سر اشاره کرد که علی‌رغم وجود آمبولانس راننده ندارد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
این مسئول خواستار تکمیل پروژه نیمه‌کاره بیمارستان شهدای بهشهر که چند ده سال است رها شده است شد.
شریعتی به وضعیت خانه بهداشت روستای یکه‌توت به‌عنوان چالش‌های کنونی بهداشت منطقه اشاره کرد و گفت: این پروژه از زمانی که کلنگ‌زنی شد گفتند اعتبارات آن تخصیص نیافته است.
با توجه به این‌که استاندار مازندران یکی از مدیران و متخصصان حوزه بهداشت و درمان است و همچنین با توجه به حضور نمایندگانی از استان مازندران در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس توقع داریم در دولت چهاردهم، طرح‌های نیمه‌تمام حوزه بهداشت و درمان در اولویت باشد و طی چند سال آتی، شاهد حرکت محسوسی در این پروژه‌ها باشیم.