روز گذشته مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران «میثم یونسی» برادرزاده خود را به‌عنوان مدیرکل دفتر خود منصوب کرد.

در پی این انتخاب بود که برخی فعالان رسانه‌ای و حزبی این انتصاب را به باد نقد گرفتند با عبارات و ادبیاتی مانند این جملات که «مگر قحط‌الرجال است که استاندار، به برادرزاده خود پُست بدهد» یا «ای کاش عموی من هم استاندار می‌شد» و نظایر آن.
درخصوص این حملات انتقادی از استاندار مازندران، چند نکته را لازم به طرح می‌دانیم؛
رسالت رسانه، نقد قدرت است و انتقاد از استاندار جدید مازندران هم از سوی فعالان رسانه و هم سیاسیون حزبی و جریان رقیب، امری عادی است و شخص مهدی یونسی رستمی نیز در برابر انتقادات، روحیه‌ای پذیرنده دارد اما این کار باید بنیاد و همچنین هدف روشنی داشته باشد به عبارت روشن، بنیاد نقد، باید درست و محکم باشد و هدف از آن نیز باید اصلاح امور باشد.
نکته مهم بعدی این است که برخی فعالان سیاسی نوشتند مگر در استانداری مازندران کسی نبود که بتواند چنین مسئولیتی را عهده‌دار شود که استاندار مازندران سراغ برادرزاده خود رفت. در پاسخ به این افراد باید گفت: مدیرکل حوزه استاندار باید فردی باشد که استاندار به وی اعتماد کامل داشته باشد و وی نیز فضای سیاسی استان و همچنین رجال و مدیران ارشد را به‌خوبی بشناسد و «میثم یونسی» هر دو فاکتور را دارد. وی حدود دو دهه سابقه خدمت دارد و کارمند رسمی دولت است و همچنین به واسطه سمت‌های مدیریتی پدرش «علی‌رضا یونسی رستمی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی اسبق، با بسیاری از افراد و جریانات سیاسی آشنایی و همچنین مراوده داشته و دارد و اتفاقاً چنین انتصابی، می‌تواند نقطه قوت استاندار مازندران باشد نه نقطه ضعف.
نکته مهم بعدی خطاب به منتقدان این است که روزی که «سید محمود حسینی‌پور» استاندار اسبق مازندران، فردی غیربومی که هیچ شناختی از مازندران نداشت و کارمند دولت هم نبود را به‌عنوان مدیرکل حوزه استاندار منصوب کرد، شما کجا بودید ؟ چرا آن روز سکوت کرده بودید و ریشه این استانداردهای دوگانه کجاست ؟ آیا اگر یار سیاسی و حزبی شما، چنین کاری کند، مُباح است ؟
امید محبی فردی بود که دوغ و دوشاب در مازندران برایش یک‌سان بود و تنها مشخصه‌اش این بود که مورد اعتماد استاندار اسبق مازندران بود اما آن روز بسیاری از این رجال، فعالان رسانه و گروه‌های سیاسی سکوت کردند و چیزی نگفتند اما امروز به مهدی یونسی حمله می‌کنند.
با هر متر و مقراضی که بخواهیم اندازه‌گیری کنیم «میثم یونسی» برای چنین جایگاهی بسیار مناسب‌تر است برای استان و پیش‌برد کارهای استاندار تا «امید محبی». ضرب‌المثلی در زبان عربی وجود دارد که می‌گوید «خالِف، تُعرَف !» یعنی «مخالفت کن تا معروف شوی !» و به‌نظر می‌آید برخی سیاسیون و فعالان فضای مجازی فقط می‌خواهند انتقاد کنند تا دیده شوند آن هم در شرایطی که مازندران با مشکلات متعددی در حوزه‌های مختلف دست به گریبان است و لازم است همه ارکان استان با مهدی یونسی رستمی همکاری و همراهی کنند تا استاندار دولت چهاردهم بتواند از این آواربرداری موفق و سربلند بیرون بیاید. حرف ما این نیست که از استاندار یا فلان مدیر اجرایی نقد نشود که رویه «خبرشمال» عکس این است و ما همواره بر نقدِ بیرحمانه اما صادقانه از مدیران تأکید داشتیم اما نقدی که به چنین اقدامی صورت بگیرد آن هم در شرایطی که به قول معروف، هنوز مهر و امضای وزیر کشور بر حکم استانداری مهدی یونسی رستمی، خشک نشده، انگیزه‌های شخصی دارد و با هدف تخریب و نه اصلاح صورت گرفته است. توصیه ما به همه فعالان سیاسی، خبرنگاران و جریانات تأثیرگذار این است که به‌جای مچ‌گیری و به متن آوردن امور حاشیه‌ای، به استاندار کمک کنند چون موفقیت یا شکست مهدی یونسی رستمی موفقیت یا شکست همه شهروندان استان است و سود و زیان آن را مردم تجربه خواهند کرد.