۱۳ زمین چمن مصنوعی استاندارد درون مدرسه‌ای برای اولین بار در کشور به طور همزمان در شهرستان‌های مختلف گلستان مورد بهره‌برداری قرار گرفت. استاندار گلستان در مراسم افتتاح این پروژه‌ها گفت: منابع و امکانات بودجه‌ای در کشور برای طرح‌های عمرانی و پروژه‌های نیمه‌تمام قابل توجه و هنگفت است که باید به خوبی مورد استفاده و […]

۱۳ زمین چمن مصنوعی استاندارد درون مدرسه‌ای برای اولین بار در کشور به طور همزمان در شهرستان‌های مختلف گلستان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
استاندار گلستان در مراسم افتتاح این پروژه‌ها گفت: منابع و امکانات بودجه‌ای در کشور برای طرح‌های عمرانی و پروژه‌های نیمه‌تمام قابل توجه و هنگفت است که باید به خوبی مورد استفاده و بهره‌برداری قرار بگیرد.
علی‌محمد زنگانه اظهارداشت: استفاده حداکثری نباید به صورت جزیره‌ای باشد بلکه در مکان‌هایی که امکان ورزشی وجود دارد، باید همه از آن استفاده کنند.
وی بیان کرد: بهره‌برداری از این امکان نباید منوط به ساعت بازگشایی مدارس و ویژه دانش‌آموزان باشد، بلکه جوانان دیگر شهر یا روستا براساس یک برنامه‌ریزی درست و منسجم از آن استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر این کار صورت بگیرد، نیازی به پروژه‌های نیمه تمام ورزشی نخواهیم داشت.
استاندار گلستان گفت: شورای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در محلات تشکیل شود و ظرفیت‌های نیروی انسانی و فیزیکی احصا شده و نیازهای مربوط به راهبرد ایجاد روحیه نشاط، طراوت و شادابی گزارش شود.
زنگانه تاکید کرد: جزیره‌ای و جدا عمل کردن باعث می‌شود نتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم.
وی یادآور شد: استفاده بیهوده و بی‌اثر از منابع حرام شرعی است. مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: این ۱۳ چمن مصنوعی در قالب ۴۴ پروژه ورزشی درون مدرسه‌ای مصوب سفر رییس جمهور است.
سیدرضا نظری اظهارداشت: از مجموع ۴۴ پروژه، ۳۵ پروژه چمن مصنوعی استاندارد، پنج پروژه زمین ساحلی و چهار پروژه سالن ورزشی سقف بلند با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار در ۱۴ شهرستان است.
وی افزود: در فاز اول این تعداد زمین چمن مصنوعی استاندارد هر کدام در ابعاد ۱۷ در ۱۳ و مجموع ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افتتاح شد که در کشور بی‌سابقه است.
وی یادآور شد: بقیه پروژه‌ها که همگی در قالب طرح سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی است، در دهه فجر سال جاری افتتاح خواهد شد.
نظری بیان کرد: سهم شهرستان علی‌آبادکتول از این چمن‌ها سه عدد و شهرستان‌های آق‌قلا، بندرگز، مراوه‌تپه، کردکوی و گنبدکاووس هر کدام دو عدد چمن مصنوعی است.