فرماندار شهرستان بهشهر در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ما، با تأکید بر این‌که «اقتصاد مقاومتی، وحدت ملی و امنیت پایدار» سه ضلع اصلی پیشرفت در سال ۱۴۰۵ هستند، از عزم جدی مسئولان اجرایی این شهرستان برای تحقق این شعار خبر داد.

به گزارش خبرشمال، در نخستین روزهای سال ۱۴۰۵، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بهشهر در دیداری نوروزی با فرماندار، فرارسیدن بهار طبیعت را تبریک گفتند. این نشست صمیمی در فضایی همراه با همدلی برگزار شد و فرصتی برای مرور اهداف سال جدید و تقویت تعاملات بین دستگاه‌ها فراهم آورد.

محمد حامدی رستمی، فرماندار شهرستان بهشهر در حاشیه این دیدار در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با اشاره به شعار سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی»، اجرای دقیق برنامه‌های راهبردی در این حوزه را ضروری دانست و اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با برنامه‌ریزی واقع‌گرایانه و اقدامات هماهنگ، تحقق محورهای اقتصاد مقاومتی را در دستور کار قرار دهند.

*اقتصاد مقاومتی؛ ضرورت امروز مدیریت*

وی با تبیین ابعاد اقتصادی شعار سال، بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، حمایت از تولید و افزایش بهره‌وری تأکید و افزود: ارائه طرح‌های عملیاتی از سوی مدیران برای تقویت بنیان‌های اقتصادی و کاهش آسیب‌پذیری‌ها امری ضروری است.

*وحدت ملی؛ پشتوانه ثبات و پیشرفت*

فرماندار شهرستان بهشهر در ادامه وحدت ملی را عامل انسجام اجتماعی و شرط لازم برای موفقیت برنامه‌های توسعه‌ای عنوان کرد و گفت: تعامل سازنده میان مردم و مسئولان، مسیر غلبه بر چالش‌ها و حرکت به سوی پیشرفت پایدار را هموار می‌کند.

*امنیت ملی؛ رکن اصلی برنامه‌های اجرایی*

وی همچنین امنیت پایدار را زمینه‌ساز فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: نقش هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در حفظ آرامش و ثبات منطقه مورد تأکید و خواستار همکاری جدی مدیران با نهادهای مسئول در حوزه امنیت و خدمات‌رسانی شد.

*مردم؛ خط قرمز مسئولان؛ اطمینان از تامین کالاهای اساسی*

حامدی رستمی با تأکید بر جایگاه ویژه مردم، عنوان کرد: مردم، ولی نعمتان ما و خط قرمز نظام هستند و خدمت‌رسانی صادقانه به آنان، اولویت اصلی دستگاه‌های اجرایی است.

وی در ادامه با اشاره به دغدغه‌های احتمالی در خصوص تأمین مایحتاج عمومی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، هیچ‌گونه مشکلی در زمینه تأمین و توزیع کالاهای اساسی در سطح شهرستان وجود ندارد و ذخایر استراتژیک به میزان کافی موجود است.

حامدی رستمی در پایان ضمن قدردانی از حضور و تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی، گفت: با توکل بر خداوند متعال سال ۱۴۰۵ با تلاش مضاعف و هم‌افزایی بیشتر، سالی پربار در مسیر پیشرفت، تقویت وحدت و تضمین امنیت باشد.

  • نویسنده : فرزانه حسنی