سرویس سیاسی مدیر مسئول محترم روزنامه «خبرشمال» با سلام پيرو درج یادداشتی در روزنامه خبرشمال مورخه ۱۰/۴/۱۴۰۱ با عنوان « این مسافر اشتباهی را پیاده کنید» جوابيه‌اي جهت تنویر افکار عمومی به شرح ذيل ارسال مي شود ؛ لطفا مطابق ماده ۲۳ قانون مطبوعات در آن پایگاه خبری{روزنامه} درج شود: در گزارش منتشر شده در […]

سرویس سیاسی

مدیر مسئول محترم روزنامه «خبرشمال»

با سلام
پيرو درج یادداشتی در روزنامه خبرشمال مورخه ۱۰/۴/۱۴۰۱ با عنوان « این مسافر اشتباهی را پیاده کنید» جوابيه‌اي جهت تنویر افکار عمومی به شرح ذيل ارسال مي شود ؛ لطفا مطابق ماده ۲۳ قانون مطبوعات در آن پایگاه خبری{روزنامه}
درج شود:
در گزارش منتشر شده در خصوص قطعی آب خیابان صبا ساری به استحضار می‌رساند؛ آب شرب ساکنان این منطقه از طریق دو حلقه چاه و خط انتقال ۲۵۰ میلیمتری مخزن کرمانی تامین می‌شود که تعدادی از این منابع به‌ویژه چاه شماره۲/۵ به دلیل افت ذخایر زیرزمینی و خشکسالی دچار کاهش آبدهی شده که برای افزایش میزان دبی آن، بهسازی و مهندسی مجدد و نیز تعویض الکتروپمپ چاه در دستور کار قرار گرفت.
از سویی دیگر بر اساس گزارش‌های دریافتی از واحد ارتباط با مشتریان(۱۲۲) بیشترین تماس قطعی آب در هفته گذشته در خیابان‌های صبای ۲-۳- و ۵ در روزهای چهارم و هفتم تیرماه مربوط به ساکنان خیابان صبای ۵ بوده است که عمده دلیل آن افزایش میزان مصرف آب و عدم اتصال انشعاب مشترکین قدیمی به انشعابات جدید است در همین راستا شرکت آب و فاضلاب مازندران به منظور برخورداری مشترکین از نعمت آب شرب در حال متعادل و متوازن‌سازی (بالانس) شبکه‌های آب‌رسانی و ذخیره‌سازی آب در مخازن در ساعاتی از شب، اصلاح شبکه آب‌رسانی و نیز به‌سازی منابع تامین است.
شایان ذکر است همان‌طور که مستحضرید طی سال‌های اخیر به دلیل کاهش بارندگی، افت ذخایر سفره‌های زیرزمینی و افزایش جمعیت غیردائم و شناور، میزان مصرف آب افزایش یافته و از آنجایی که زیرساخت‌ها و تاسیسات آب‌رسانی برای جمعیت ۳ میلیون نفری استان در نظر گرفته شده در ایام تعطیل با حضور بیش از ۱۵ میلیونی مسافر و گردشگر کمبود آب تشدید می‌شود و در هفته گذشته به دلیل تعطیلات عید سعید قربان شاهد کمبود و افت فشار آب در سطح استان بودیم لذا یکی از راه‌های برون‌رفت از مشکل، مدیریت و اصلاح الگوی مصرف آب است که از مشترکین عزیز تقاضا می‌شود شیوه‌های مدیریت مصرف را در کارهای روزانه خود اعمال کنند تا همه مردم بتوانند از این نعمت خدادای بهره‌مند شوند.
در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ خبرنگاران و اصحاب رسانه، شرکت آب و فاضلاب مازندران آمادگی بازدید خبرنگاران از تاسیسات آب‌رسانی و نحوه تامین آب شرب مشترکین در شهر ساری را دارد.
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مازندران

روزنامه خبرشمال در راستای عمل به رسالت رسانه‌ای خود همواره تلاش کرد تا صدای مردم باشد و به موازات انعکاس اخبار مدیران و دستاوردهای دستگاه‌های اجرایی، به مطالبات و انتظارات مردم هم بپردازد و پل پیوندی بین این مطالبات و مدیران باشد.
درخصوص قطعی مکرر آب در بخش‌هایی از ساری ازجمله «خیابان شفا – مقابل ششصد دستگاه-» و «خیابان صبا -انتهای پیروزی-» تلاش کردیم صدای مردم باشیم و خوشحال هستیم که مشکل ساکنان کوی شفا؛ خیابان مهر با ورود به‌موقع اداره آبفا پس از دو روز از انتشار گزارش «خبرشمال» برای همیشه و به‌طور ریشه‌ای حل شد و اهالی این منطقه هم در تماسی از تلاش اداره آبفای ساری و استان و همچنین همراهی و همکاری این روزنامه قدردانی کردند اما درخصوص قطعی آب خیابان صبا، به‌رغم انتشار دو گزارش مشتمل بر صدای اعتراض شهروندان ساکن در این منطقه و اطلاع به اداره آبفای ساری و استان، گویا مشکل همچنان ادامه دارد. آنچه در ادامه می‌خوانید جوابیه اداره‌کل آبفای استان به این گزارش است و بدیهی است قضاوت نهایی را به خوانندگان می‌سپاریم و ضمن قدردانی از همه مدیران ازجمله مدیران شرکت آبفای استان توقع داریم هر نوع وقفه و نقص در خدمت‌رسانی به مردم شریف را از میان بردارند و رضایت شهروندان را حاصل کنند.