گشایش مسیر «صنعت سبز» 04 مهر 1402

«خبرشمال» برگزاری همایش بین‌المللی گردشگری مازندران با حضور مهمانان خارجی را تحلیل می‌کند؛
گشایش مسیر «صنعت سبز»

برابر اعلام قبلی و در آستانه روز ملی گردشگری، فردا پنجم مهرماه همایش بین‌المللی گردشگری به میزبانی استان مازندران و با حضور مهمانان خارجی از چند کشور، قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و فعالان این حوزه در هتل میزبان بابلسر به میزبانی این اداره‌کل برگزار خواهد شد، رویدادی که به‌ویژه برای استان مازندران مهم است چون این ظرفیت در استان وجود دارد که طیف وسیعی از مشاغل را به رونق اندازد و مسیر صنعت سبز را باز کند و چند درصد به «جی‌دی‌پی» استان بیفزاید.

تورّم در بخش مسکن منفی شد 01 مهر 1402

وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای مسکن استان مازندران:
تورّم در بخش مسکن منفی شد

آشنایی با وقف‌های نوظهور 30 شهریور 1402

«خبرشمال» توزیع نوشت‌افزار رایگان بین دانش‌آموزان توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران و گیلان را تحلیل می‌کند؛
آشنایی با وقف‌های نوظهور

غیرمولّدترین دارایی‌ها 29 شهریور 1402

تحلیل «خبرشمال» بر اظهارات نماینده ساری و میاندورود درخصوص مراکز رفاهی و اقامتی وزارت‌خانه‌ها در حاشیه ساحل؛
غیرمولّدترین دارایی‌ها

سیاسی
ساماندهی ۵۳۰ هزار دانش‌آموز و ۲۲ هزار معلم  برای حضور در ۴ هزار  و ۲۰۰ مدرسه 28 شهریور 1402
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران در نشست با اصحاب رسانه اعلام کرد:

ساماندهی ۵۳۰ هزار دانش‌آموز و ۲۲ هزار معلم برای حضور در ۴ هزار و ۲۰۰ مدرسه

مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران در آستانه اول مهر و بازگشایی مدارس در نشست با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارش عملکرد دستگاه تعلیم و تربیت استان برنامه‌های حوزه تحت مدیریت خود برای سال تحصیلی سال ۱۴۰۳_ ۱۴۰۲ را تشریح کرد.

«رحمانی خلیلی» و عاقبت «چپ سنتی» 28 شهریور 1402
واکنش «خبرشمال» به فوت نماینده ادوار مردم شرق مازندران در سکوت؛

«رحمانی خلیلی» و عاقبت «چپ سنتی»

ریشه این جفا البته در خودخواهی و خودمحوری و جاه‌طلبی این افراد بود که نتوانستند و نخواستند نسلی جدید در کنشگری سیاسی و مذهبی خود تربیت کنند تا علم و کُتل مجمع روحانیون و تشکل‌های چپ سنتی را در دوران پیری آنان بر دوش بگیرند و امروز و در مرگ آنان بنر و تسلیتی با امضای «شاخه جوانان» داشته باشند.

«پنجره واحد» از ادعا تا عمل 27 شهریور 1402
تحلیل «خبرشمال» از ابتکار جدید «سید محمود حسینی‌پور» استاندار مازندران در ریل‌گذاریِ مسیرِ تولید و سرمایه‌گذاری؛

«پنجره واحد» از ادعا تا عمل

در دولت قبل برای انجام مصاحبه‌ای که از قبل زمان آن تنظیم شده بود، به دفتر یکی از مدیران‌کل حوزه اقتصادی رفتم و فردی را دیدم که به رییس دفتر مدیرکل مراجعه و اصرار و التماس می‌کرد که من قصد سرمایه‌گذاری و ایجاد کارگاه تولید آب معدنی در یکی از شهرستان‌های غرب مازندران را دارم و بخشی از اقدامات اداری را انجام دادم و برای تسریع در صدور مجوز لازم است چند دقیقه مدیرکل را ببینم.

درسی برای «مدرسه» 26 شهریور 1402
توصیه «خبرشمال» به آموزش و پرورش مازندران درخصوص آسیبِ اعتیاد در آستانه آغاز سال تحصیلی؛

درسی برای «مدرسه»

درس مهمی که می‌توانم برای دستگاه تعلیم و تربیت استان مازندران در سال تحصیلی جدید که طی چند روز آینده آغاز خواهد شد، پیشنهاد کنم این است که از روش «پیش‌آگاهی» استفاده کند و مکانیزم واحدی طراحی و آن را در همه مدارس اجرا کند تا نوجوانان دانش‌آموز اعم از پسر و دختر با این فریب‌ها بیگانه نباشند و به‌خاطر ناآگاهی در دام این مواد نیفتند.

ناکارآمدی حسینی پور و رفقا با طعمِ «طبیعت» 22 شهریور 1402
تحلیل «خبرشمال» از سکوت استاندار مازندران در مواجهه با بیلبوردهای تبلیغاتی «برنج طبیعت» که ادعا دارند برنج مازندران را ارزان‌تر از سال قبل می‌دهند؛

ناکارآمدی حسینی پور و رفقا با طعمِ «طبیعت»

حدود چند ماه گذشته، بسیاری از تشکل‌های کشاورزی، افراد حقیقی، خطبای جمعه، نمایندگان مرکز استان و رسانه‌ها از دپوشدن برنج در انبارهای شالی‌کوبی‌داران گفتند و نوشتند و با توجه به نزدیک شدن برداشت برنج جدید، هشدار دادند که درصورت عدم اقدام مناسب دولت‌مردان، ورشکستگی کشاورزان که در صف نخست تولید قرار دارند بسیار نزدیک است اگر اقدامی برای خرید برنج سال گذشته با قیمت منصفانه نکنند

«مهرماه» و «سوادِ حرکتی» 21 شهریور 1402
تحلیل «خبرشمال» از تحرّک پایین دانش‌آموزان مازندرانی و خطر اضافه وزن در میان کودکان و نوجوانان؛ 

«مهرماه» و «سوادِ حرکتی»

امروزه یکی از خطرات جدی که زندگی بسیاری از افراد را به‌ویژه در دهه سوم و چهارم و در سنین 40 و 50 تهدید می‌کند انواع بیماری‌های غیرواگیر ازجمله مشکلات قلبی عروقی، فشار خون بالا و دیابت است که شیوع زندگی آپارتمانی و کاهش تحرک بدنی یکی از دلایل ریشه‌ای آن است. 

از خیالبافی تا عمل نکردن 20 شهریور 1402
تحلیل «خبرشمال» از سهم اندک بازچرخانی آب در بخش کشاورزی مازندران و ضرورت پاسخ‌گویی شرکت آب‌منطقه‌ای و آبفا؛

از خیالبافی تا عمل نکردن

دو دستگاه مهم اجرایی «جهاد کشاورزی» و «شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران» به‌ترتیب بزرگ‌ترین مصرف‌کننده و بزرگترین تأمین‌کننده آب در استان هستند و اگر این دو دستگاه اجرایی، برای کار خود، طرح و برنامه داشته باشند، هر نوع ناترازی در مصرف و تأمین آب به حداقل خواهد رسید. برابر آمارهای رسمی و به دلیل کشاورزی بودن مازندران، […]

«کارچاق‌کن‌ها» به «بهشت» نمی‌روند 19 شهریور 1402
تحلیل «خبرشمال» بر اظهارات رییس‌کل دادگستری استان گلستان درخصوص دستگیری مدعیان نفوذ در پرونده‌های قضایی:

«کارچاق‌کن‌ها» به «بهشت» نمی‌روند

اگر دو تا سه دهه قبل به یک روزنامه‌نگار یا شهروند عادی می‌گفتیم چند «کارچاق‌کن» به اتهام تلاش برای نفوذ در دادگستری و تغییر مسیر پرونده‌های قضایی در شهر بندرگز که نسبتاً شهری کوچک و سنتی است، دستگیر شدند احتمالاً متوجه نمی‌شد منظور دقیق ما چیست چون نه واژه «کارچاق‌کن» را کسی شنیده بود و نه باور می‌کرد که ممکن است جز با مدرک و سند و ادله محکمه‌پسند، مسیر پرونده‌های قضایی را تغییر داد.

درسی که «معاونت معدنی» از «طزره» نگرفت 18 شهریور 1402
یادداشت «خبرشمال» درخصوص مرگ 3کارگر براثر حادثه معدن در «چمستان» و کم‌توجهی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت مازندران به ایمنی معادن؛

درسی که «معاونت معدنی» از «طزره» نگرفت

یکی از ویژگی‌های برخی مدیران ما این است که از روزگار نمی‌آموزند و از گذشته درس نمی‌گیرند و نگاه و نظری هم به تجربیات تلخ دیگران ندارند گویا که هرگز قرار نیست سروکار خودشان به آن تجربیات تلخ بیافتد و دردناک این است که حتی زمانی که خودشان این حوادث تلخ را تجربه می‌کنند نیز اقدام خاصی برای جلوگیری از تکرار آن به‌عمل نمی‌آورند.

بازگشت اسطوره عملگرایی به کتاب مدیریت کشور 14 شهریور 1402
تحلیل «خبرشمال» بر خبر انتصاب «دکتر مهدی عبوری» به‌عنوان مدير عامل گروه سرمايه‌گذاری غدیر؛

بازگشت اسطوره عملگرایی به کتاب مدیریت کشور

مهدی عبوری برای کسانی که در دهه ۹۰ اخبار شهرداری‌ها در ایران را دنبال می‌کردند چهره‌ای آشنا و برای مردم مازندران و به‌خصوص ساری، در حکم یک اسطوره است. این جوان پرتلاش که به ایده‌آل عملگرایی در حوزه مدیریت شهری کشور بدل شده بود و پس از درخشش در شهرداری به وزارت راه و شهرسازی رفت، حالا به مدير عاملی گروه سرمايه‌گذاری غدیر منصوب شده است.